پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی

ارتش یمن: فرودگاه بن‌گوریون را با موشک ذوالفقار هدف قرار دادیم

سخنگوی نیروی مسلح یمن از حمله موشکی به فرودگاه بن گوریون رژیم صهیونیستی با موشک بالستیک ذوالفقار خبر داده و تاکید کرد عملیات‌های یمن ضد اشغالگران و محاصره دریایی علیه این رژیم تا زمان توقف جنگ غزه، ادامه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۱۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 10
کد خبر: ۲۸۳۰۶۷

به گزارش راهبر معاصر، در حالی که صبح امروز رسانه‌های عبری از شلیک موشک از سمت یمن به فلسطین اشغالی خبر داده بودند، یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن دقایقی قبل در بیانیه‌ای مطبوعاتی اعلام کرد که یک عملیات نظامی پیشرفته با موشک بالستیک از نوع ذوالفقار علیه فرودگاه اللد (بن گوریو)ن در منطقه یافای اشغالی (تل آویو) انجام دادیم.

یحیی سریع تاکید کرد که این عملیات نظامی با موفقیت به هدف خود رسید و آژیرهای حمله هوایی در بیش از 300 شهر و شهرک فلسطین اشغالی به صدا درآمد.

وی افزود: در نتیجه این عملیات میلیون‌ها صهیونیست مجبور به فرار به پناهگاه شدند و ترافیک هوایی در فرودگاه اللد متوقف شد.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن تصریح کرد: ما به توسعه توانمندی‌ها و ظرفیت‌های خود ادامه خواهیم داد و نقش خود را در این نبرد در حمایت از ملت مظلوم فلسطین تقویت خواهیم کرد.

یحیی سریع گفت که ما در تلاشیم تا عملیات پشتیبانی خود را با حملات موشکی به مراکز نظامی و حیاتی در فلسطین اشغالی و همچنین با ادامه محاصره دریایی علیه صهیونیست‌ها گسترش دهیم.

این مسئول نظامی یمن تاکید کرد که عملیات‌های نظامی یمن تا زمان توقف تجاوزات علیه غزه و رفع محاصره این باریکه ادامه خواهد داشت./تسنیم

کلمات کلیدی: یمن یحیی سریع
مطالب مرتبط
ارسال نظر